VIETÄ IKIMUISTOISET KUUKAUDET SAARESSA VAPAANA ELÄVIEN HEVOSTEN PARISSA!

Ainutlaatuinen hevoskalenteri täynnä vapautta ja luonnon lumoa. Kalenterin design on tyylikäs vaaka A3 (42cm x 30cm), jossa kuvat ovat pääosassa. Painettu laadukkaalle, kartonkimaiselle 250 g/m²-paperille. 12 kaunista valokuvaa, jotka voit vaikka ripustaa seinällesi kunkin kalenterikuukauden kuluttua – näyttävät upeilta kehyksissä tai ilman.

KUVIEN TARINA
Vuosina 2014-2015 asuin yhteensä kuusi ikimuistoista kuukautta saaressa telttaillen ja hevoslauman kiehtovaa elämää seuraten. Lähinnä suomenhevosista koostuva lauma eli vapaana saaressa keväästä syksyyn. 80 hehtaarin kokoinen saari koostui kahdesta osasta ja hevoset uivat itsenäisesti saaresta toiseen. Luonnonmukaista elämää eläen lauman vuorokausi kului suurimmalta osin syömiseen ja pari tuntia varattiin nukkumiseen. Pahimpaan sääskiaikaan rentouduttiin muinaisen hyönteiskarkotteen, savuisen nuotion, suojissa. Kun nuotio hiipui, osa hevosista kävi potkimassa sitä itse, osa pyysi ihmistä kohentamaan.

Minulle hevosten kanssa luonnossa eläminen oli ollut pitkäaikainen haave, ja joka aamu heräsin ajatellen, että onko tämä totta ollenkaan? Koin elämäni ensimmäisen kerran pohjoisen Suomen keskiyön auringon ja pimenevien syysiltojen revontulet. Nukahdin kuunnellen hevosten hiljaista ruokailua rantaruohikossa, ja satunnaisesti tanner vain tömisi telttani alla lauman kirmatessa ohitse. Perinteeksi muodostui aamukahvin nauttiminen katsellen lauman kulkua saaresta toiseen – unenomaisen kaunis kokemus, joka toistui melkein joka päivä samaan aikaan.

TOIMITUS
Nyt alennettu hinta -30% eli 24,50€ + alennetut postikulut 6,90€. Postikulut pysyvät samana, vaikka tilaisit useamman kalenterin. Paketti saapuu lähimpään Postin toimipisteeseesi ja saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostitse. Olethan siis tarkkana, että yhteystietosi on oikein tilattaessa! Jos haluat paketin johonkin tiettyyn postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin, laita toiveesi tilauksen ohessa kommentti-osioon. Kuitti ja tilisiirtotiedot tulevat e-mailiisi tilauksesi jälkeen. Toimitusaika 2-5 päivää. Huomioithan, että tilaus lähtee vasta, kun tilisiirto on valmis. Kiitos tilauksesta!

SHIPPING ONLY TO FINLAND AT THE MOMENT. Rajoitettu määrä kalentereita jäljellä.