Project Description

MUOTOKUVAUS – PORTRAITS

Vauva -ja lapsikuvaus, valmistujaiset, odotusajan kuvaus, promokuvaus, prinsessakuvaus jne. Tarjoan rennon tehokkaita kuvaushetkiä pääasiassa Uudenmaan alueella, mutta sovittaessa myös kauempana. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos toiveissasi on iloinen kuvaus kera persoonallisen tatsin!

A collection of commissioned work. I provide relaxed yet efficient and unique portraits and on location shoots mainly in the Uusimaa region in southern Finland. Don’t hesitate to contact me for a joyful photo shoot with a twist!

Ihan älyttömän ihania, upeita! Kiitos valtavasti, näistä jää mahtava muisto <3
Ira
Kiitos! Tosi mahtavia kuvia :) Katseltiin taas noita sun sivuja ja ihailtiin kuvia. Lapset oli innoissaan kun näkivät naamansa sun sivuilla.
Marjaana
KIITOS!!!!! Ihania kuvia, olen teettämässä seinätaulujakin. Ystävänikin oli tosi tyytyväinen omiin kuviinsa ja nekin oli ihania kuvia.
Tanja
Kiitos! Ihania kuvia, olet kyllä loistava valokuvaaja!
Nina
Taju-hyvät kuvat!!! Mä olen enemmän kun tyytyväinen!! Siis ei voi muuta sanoa kuin että aivan mielettömiä kuvia! Satun olemaan tällainen haastavammanpuoleinen asiakas, joten pahoittelen kaikenmoisia lisävaatimuksia ja -pyyntöjä, jos tutut kyselevät kuvaajaa, niin varmasti kyllä suosittelen sua!
Sofia
Thank you very much for this nice work.
Franck